Magunkról

A cég fő tevékenysége:


C & S International Kft gabonaőrlőgépek/malmok piackutatásával, tanulmányozásával, tervezésével, gyártásával, értékesítésével és eladás utáni szervizelésével foglalkozik.
A cég jelenleg 39 alkalmazottat foglalkoztat, melyből 11 fő a műszaki és adminisztratív területen, 28 fő pedig a termelésben.

A világ számos országából érkező megkereséseknek köszönhetően, magasan képzett és kvalifikált szakemberekből - akik több éves szakmai múlttal rendelkeznek az élelmiszeripari ágazatban - álló műszaki irodánk a vevői igények illetve az adott ágazati specifikációk alapján elkészíti a részletes árajánlatot. Tevékenységünk fontos részét képezi a malomipari gépek fejlesztése, gyártása valamint azok beépítése és üzembe helyezése, vagyis kulcsrakész állapotban történő átadása. Ezen túlmenően a cég vasszerkezetek, nyersanyag- és késztermék-tároló silók gyártásával és kivitelezésével is foglalkozik.
Az általunk gyártott malomipari gépek az ágazaton belüli legfejlettebb technológiával előállított berendezések, melyek a világ számos országában szerzett több évtizedes tapasztalatnak és a kor vívmányainak megfelelő technológiai újításoknak köszönhetők.

Termékválasztékunk a gabonafeldolgozáson belül is az alábbiakra koncentrálódik:
Hagyományos búza
Durumbúza
Kukorica
Rizs
és egyéb speciális előállítást igénylő gabonafajták.

Gépsorunk és berendezéseink a gabonafeldolgozás teljes ágát felölelik a gabona fogadásától kezdődően, annak megtisztításán, szelektálásán, kondicionálásán, őrlésén, silókban történő tárolásán, keverésén át egészen a csomagolásáig és a szállításáig kiterjed.
A teljes malomipari gépsort és annak kellékeit, kiegészítő berendezéseit cégünk saját gyártásban végzi. A zavartalan munkavégzéshez hozzájárulnak a széles választékban rendelkezésre álló szerszámok és berendezések, melyek bármilyen típusú megmunkálást lehetővé tesznek.

Cégünk rendelkezik lemezvágó és hengerlő géppel. Ezen kívül van egy számítógép vezérlésű Trumf L-4030 lézervágógépünk is, ami az általunk elkészített AUTOCAD rajzok alapján vág, egy speciális program keretében. Rendelkezésre áll továbbá egy 100 és 400 tonnás hajlító gép is, ami 50 mm lemezvastagságig hajlít, valamint egy Rainer típusú CNC vezérlésű 1500x3000x5 lyukasztógép, egy megmunkálóközpont és egy Wasino LJ-10 CNC esztergagép is. Így ezekkel a gépekkel cégünk garantálni tudja az általunk gyártott gépek minőségét, a gyártás bármely fázisában.


A cégünk által gyártott illetve gyártás alatt lévő berendezések: